Keuken Woerden

Home / Portfolio / Keuken Woerden
Keuken Woerden

Wij luisteren altijd naar uw wensen. Deze klant zei: “De keuken moet functioneel en strak zijn. Ook willen wij dat de keuken een fijne uitstraling heeft en uiteraard moet de keuken makkelijk in onderhoud zijn. De keuken is in het midden van het appartement gesitueerd, dus het moet goed tot zijn recht komen en ruimtelijk blijven.” Daar hebben wij altijd de oplossing voor!

Hun wensen werden vervuld. De nisjes zijn functioneel en zorgen voor ruimte en diepte. Wij houden altijd rekening met de omgeving van de keuken. Zo hebben wij de nisjes gebouwd in de kleur van de muur, die ook mee gesaust is. De koffiemachine en de blender kunnen simpelweg in de nisjes gezet worden. Op deze manier staan de apparaten niet op de aanrecht, waarbij het anders klein en niet opgeruimd kan ogen. Verder is het kookmateriaal, zoals pannen en etenswaren, opgeborgen in de kasten op een functionele manier in de hoek onder de nissen.

Wilt u ook zo’n keuken? Alles wordt door ons geregeld en wij houden overal rekening mee, zodat u zich geen zorgen hoeft te maken!